Kuraiset jäljet huolena?

Yhdessä kuraa vastaan

Olisiko mukavaa jos koiraa, lasta ja kenkiä ei tarvitse pestä kun tullaan autosta sisälle? Voisiko eteisen kuraantumista vähentää? Asfaltti päällysteisellä pihalla se on mahdollista tehdä tyylikkäästi, tehokkaasti ja edullisesti. 

Kysy rohkeasti tarjousta  ja olemme pian yhteydessä.
Kuraiset jäljet huolena?

Yhdessä kuraa vastaan

Olisiko mukavaa jos koiraa, lasta ja kenkiä ei tarvitse pestä kun tullaan autosta sisälle? Voisiko eteisen kuraantumista vähentää? Asfaltti päällysteisellä pihalla se on mahdollista tehdä tyylikkäästi, tehokkaasti ja edullisesti. 

Kysy rohkeasti tarjousta  ja olemme pian yhteydessä.
Kotisi arvokkuus sen vaatimalle tasolle

Siisti kotipiha ei vello vellissä

Asfaltoidulla pihatiellä nostat kotisi arvokkuuden sen vaatimalle tasolle. Kulkuväylien siistinä pitäminen on helppoa vuoden ympäri, kura ja lehdet on kätevä pitää poissa puutarhaletkulla ja lehtipuhaltimella. Oikeaoppisella kaadolla sadevedet ohjataan pois pihasta. Pihatiet ja parkkipaikat, kesämökit tai vaikka takapihan urheilukenttä. Minne kaikkialle sinä haluat monipuolisen ja helppohoitoisen pinnoitteen?

Älä unohda kotitalousvähennystä! - sitä on mahdollista saada jopa 4800€

HYÖDYNNÄ VÄHENNYKSET

Sana asfaltti juontaa juurensa kreikkalaisesta sanasta ”asphaltos,” joka tarkoittaa “suojaava” - Nykyään asfaltti on lähes synonyymi kustannustehokkaalle ja helppohoitoiselle.

ASFALTIN PITKÄ HISTORIA

Asfaltin historia on pitkä ja pitää sisällään useita innovaatioita liittyen ympäristön säästämiseen. Meidän työmailla ei nouse asfaltin teolle tyypillistä pikihöyryä, uuden tekniikan ansiosta olemme saaneet laskettua hiilidioksidi päästöjä jopa 30%. Huolehdimme ympäristöstä ja teemme ympäristö- sekä laatuvaatimukset täyttävää asfalttia. Vastuullisuus kuuluu meille kaikille – Kierrätämme vanhan samalla luoden uutta – Se on kestävää kehitystä.

Huolehdimme tarpeettoman maa-aineksen poisviennistä sekä kierrätämme jätteet laajan yhteistyöverkoston tuomalla asiantuntemuksella. Maajätettä syntyy erityisesti kun parannamme roudankestävyyttä – Hoidamme homman alusta lähtien ja kunnialla loppuun.

Hiilidioksidi päästöt vähenevät kestävällä kehityksellä. Asfaltti Siven kantaa vastuunsa ja kehittää tekniikkaa ympäristön parhaaksi.
Kuva: Museoviraston kuvakokoelmat Asfaltin historia on pitkä. Asphaltos tarkoittaa suojaava ja tulee kreikan kielisestä sanasta.
Värillisillä pinnoitteilla

VÄRIÄ ELÄMÄÄN

Asfaltti helposti mielletään mustaksi ja aina samaksi pinnaksi. Todellisuus on täysin toinen. Tutustu kauttamme erilaisiin asfalttilaatuihin ja värillisiin pinnoitteisiin. Voimme värjätä minkä tahansa asfaltin lisäämällä pigmenttiä asfaltin sekoitusvaiheessa. Oikeat materiaalit käyttötarkoituksen mukaan huolehtivat miellyttävästä käyttökokemuksesta. Värillisillä pinnoitteilla piristät ja elävöität ympäristöäsi aivan uudenlaisella tavalla. 

Pyydä tarjouksemme asfaltoinnista tai piharakentamisen palveluista. Toimimme Etelä-Suomen alueella. Otamme teihin pian yhteyttä lähetettyänne tarjouksen.
VALMIINA ALOITTAMAAN?

Monesti asfaltointien tarjouksissa saattaa olla suuria hinta-arvio eroja. Mitä tarkemman kartoituksen tarjouslaskija saa, sen paremmin pystytään laskemaan tarkka kilpailukykyinen tarjous!


Luotettavalta kumppanilta löytyy pätevyys
Asfaltti Siven yhteistyö logo
Asfaltti Siven - yhteistyökumppani - Pätevyys - Luotettava

YHTEISTYÖSSÄ

Luotettava kumppani