Kuraiset jäljet huolena?

YHDESSÄ KURAA VASTAAN

Olisiko mukavaa jos koiraa, lasta ja kenkiä ei tarvitse pestä kun tullaan autosta sisälle? Voisiko eteisen kuraantumista vähentää? Asfaltti päällysteisellä pihalla se on mahdollista tehdä tyylikkäästi, tehokkaasti ja edullisesti. 

Oikeaoppisilla kaadoilla ohjataan sadevedet sinne minne ne kuuluvat. Kuraisen auton pesu onnistuu mukavasti kovalla pinnalla.

Kotisi sen vaatimalle tasolle

SIISTI KOTIPIHA EI VELLISSÄ VELLO

Asfaltoidulla pihatiellä nostat kotisi arvokkuuden sen vaatimalle tasolle. Kulkuväylien siistinä pitäminen on helppoa vuoden ympäri, kura ja lehdet on kätevä pitää poissa puutarhaletkulla ja lehtipuhaltimella. Oikeaoppisella kaadolla sadevedet ohjataan pois pihasta. Pihatiet ja parkkipaikat, kesämökit tai vaikka takapihan urheilukenttä. Minne kaikkialle sinä haluat monipuolisen ja helppohoitoisen pinnoitteen?

Älä unohda kotitalousvähennystä! – sitä on mahdollista saada jopa 4800€

HYÖDYNNÄ VÄHENNYKSET

Sana asfaltti juontaa juurensa kreikkalaisesta sanasta ”asphaltos,” joka tarkoittaa “suojaava” – Nykyään asfaltti on synonyymi kustannustehokkaalle ja helppohoitoiselle.

ASFALTIN PITKÄ HISTORIA

Asfaltin historia on pitkä ja pitää sisällään useita innovaatioita liittyen ympäristön säästämiseen. Meidän työmailla ei nouse asfaltin teolle tyypillistä pikihöyryä, uuden tekniikan ansiosta olemme saaneet laskettua hiilidioksidi päästöjä jopa 30%. Huolehdimme ympäristöstä ja teemme ympäristö- sekä laatuvaatimukset täyttävää asfalttia. Vastuullisuus kuuluu meille kaikille – Kierrätämme vanhan samalla luoden uutta – Se on kestävää kehitystä.

Huolehdimme tarpeettoman maa-aineksen poisviennistä sekä kierrätämme jätteet laajan yhteistyöverkoston tuomalla asiantuntemuksella. Maajätettä syntyy erityisesti kun parannamme roudankestävyyttä – Hoidamme homman alusta lähtien ja kunnialla loppuun.

Kuva: Museoviraston kuvakokoelmat Asfaltin historia on pitkä. Asphaltos tarkoittaa suojaava ja tulee kreikan kielisestä sanasta.

Kuva: Museoviraston kuvakokoelmat Asfaltin historia on pitkä. Asphaltos tarkoittaa suojaava ja tulee kreikan kielisestä sanasta.

KIINTEISTÖN

ARVO

NOUSEE

VALMIINA ALOITTAMAAN?

Pyydä tarjouksemme asfaltoinnista tai piharakentamisen palveluista. Toimimme Etelä-Suomen alueella. Otamme teihin pian yhteyttä lähetettyänne tarjouksen.

VALMIINA ALOITTAMAAN?

15 + 10 =

RISTO SIVEN

Etelä-Suomi
0400 310 800
risto.siven(at)asfalttisiven.fi

Helsinki
Järvenpää
Vantaa
Espoo
Kauniainen

HARRI KOSKINEN

Etelä-Suomi // Pirkanmaa
040 512 4040
harri.koskinen(at)asfalttisiven.fi

Tampere
Lempäälä
Valkeakoski

VESA BORG

Pirkanmaa
0400 310 800
vesa.borg(at)asfalttisiven.fi

Kangasala
Hämeenlinna
Iittala
Toijala
Viiala

FRANS KOUKKULA

Pirkanmaa
050 462 2655
frans.koukkula(at)asfalttisiven.fi

Pälkäne
Kangasala
Valkeakoski
Lempäälä

TOIMISTO

050 434 6865
Uusimaa // Rullakuja 4, 01450 Vantaa
Pirkanmaa //Realparkinkatu 4, 37570 Lempäälä