Takana yli 50-vuotta asfalttia

VALITSE KOKENUT TIIMI

Yrityksemme yli 50 vuoden kokemus asfaltointityöstä takaa ripeän ja ammattitaitoisen työn jäljen. Käytämme suomalaista työvoimaa ja ympäristö- ja laatuvaatimukset täyttävää asfalttia syntyy niin pienille pihoille kuin suurille julkisille alueille. Ketterä kalusto takaa tehokkaan työskentelyn. Värilliset asfalttipinnoitteet hieno mahdollisuus piristää julkista ympäristöä tai yrityksen parkkialuetta.

Asfaltointi lisää

TURVALLISUUTTA

Asiakkaita miellyttävä ilme värillisellä asfaltilla

YRITYKSET JA JULKISET ALUEET

Nosta yrityksen profiili uudelle tasolle harkitulla julkisivulla. Luo asiakkaille viihtyisä asiointiympäristö toimivalla infralla – Ammattitaidolla tehty asfaltti varmistaa sujuvan liikkumisen asiakkaille ja yhteistyökumppaneillesi. Unohtamatta melun ja pölyn vähenemistä – saat työrauhan keskittyä siihen minkä osaat parhaiten. Asfaltin tasaisuus helpottaa myös kulkuväylien puhtaanapitoa niin talvella kuin kesälläkin. Tilojen aulat ja vastaanotot pysyvät puhtaampina, kun kura ja lika ei kulkeudu ihmisten mukana sisälle.

Värjättyä asfalttia voidaan käyttää piristämään ympäristöä tai herättää huomiota. Asfaltointi on oikea valinta päällysteeksi.  50-vuoden kokemuksella varmistamme, että hommat tulee tehtyä ajallaan ja vältyt turhilta yllätyksiltä.

JULKISIIN TILOIHIN

Huolehditko koulujen, kuntien hallinnon tai esimerkiksi terveydenhuollon infrasta? Pitäisikö käyttäjien liikkumista parantaa tai uudistaa? Hoidamme uuden asfaltoinnin lisäksi konsultoinnit, hukkamaan poisviennit sekä kestomerkinnät ja maalaukset.

Asfaltoinnin tasaisuus luo helppohoitoisen ympäristön, missä on turvallista kulkea. Piristysruiskeen ilmeeseen voimme antaa värillisillä pinnoitteilla. 

PYSÄKÖINTIALUEET

Parkkipaikan asfaltointi on ehdottomasti järkevin ratkaisu. Asfaltti pitää pysäköintialueen siistinä, on tasainen ja oikeaoppiset kaadot pitävät sadevedet poissa. Parkkipaikan vaatimuksia on monenlaisia ja oikeat ratkaisut tehdään tarpeen mukaan. Värillisellä asfaltilla on helppoa selkeyttää pysäköintialueiden liikennettä. Siniset invapaikat ja ja ruskean punaiset jalkakäytävät tekevät parkkiauleesta elävämmän ja huomattavasti helpomman paikan havannoida liikennettä auton ratista.

Yrityksemme hoitaa myös maalaukset ja kestomerkinnät.

TIET JA TURVALLISUUS

Oikein tehtynä asfaltointi on pitkäikäinen ja kestää kohteen käyttöasteelle ominaisen kulutuksen. Asfalttipäällystetty tie on turvallinen niin pyöräilijöille, jalankulkijoille kuin autoille. Ammattitaidolla tehtynä vesi ei jää tielle makaamaan ja näin on ihmisten on turvallisempaa kulkea. Unohtamatta melun ja pölyn vähenemistä – asfaltointi on oikea valinta tien päällysteeksi.

Helposti puhtaampi

KERROSTALO

Toimivat ja siistit piha-alueet nostavat asumisviihtyvyyttä merkittävästi. Katupölyn väheneminen asfaltoitujen parkkialueiden, pihojen ja kulkuväylien myötä, sekä helppo puhtaanapito saavat kiitosta niin asukkailta kuin kiinteistön huoltotöitä tekevältä henkilökunnalta.

Rappukäytävät pysyvät paremmin puhtaana ja selkeät kestomerkinnät takaavat toimivan ympäristön asukkaille. Pystymme palvelemaan missä tahansa pihapäällystämiseen ja rakentamiseen liittyvissä asioissa.

RISTO SIVEN

Pääkaupunkiseutu
041 546 9050
risto.siven(at)asfalttisiven.fi

Helsinki
Vantaa
Järvenpää
Tuusula
Kerava
Sipoo

HARRI KOSKINEN

Pirkanmaa
040 512 4040
harri.koskinen(at)asfalttisiven.fi

Tampere
Lempäälä
Vesilahti
Valkeakoski
Akaa
Urjala

VESA BORG

Etelä-Suomi ja Häme
0400 310 800
vesa.borg(at)asfalttisiven.fi

Helsinki
Vantaa
Espoo
Kauniainen
Kirkkonummi
Nummela
Klaukkala
Hyvinkää
Riihimäki
Hämeenlinna

FRANS KOUKKULA

Pirkanmaa
050 462 2655
frans.koukkula(at)asfalttisiven.fi

Tampere
Ylöjärvi
Hämeenkyrö
Sastamala
Pirkkala
Nokia
Pälkäne
Kangasala

SAMI SALOVAARA

Pirkanmaa, Häme ja Etelä-Suomi
046 950 1174
sami.salovaara(at)asfalttisiven.fi

Tampere
Hämeenlinna
Riihimäki
Hyvinkää
Lahti
Helsinki

TOIMISTO

050 434 6865
toimisto(at)asfalttisiven.fi
Uusimaa // Rullakuja 4, 01450 Vantaa
Pirkanmaa //Realparkinkatu 4, 37570 Lempäälä